Izvor: Radio 021, 23.Jul.2020, 15:42

Brnabić: Niko nije preminuo čekajući na respiratore

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da u Srbiji niko nije preminuo čekajući na respiratore.

Ona je odbacila navode da je jedna osoba u Srbiji preminula u KBC Zemun jer nije bilo respiratora.

"Niko nije preminuo čekajući na respiratore, pisanje pojedinih medija je bezočna strašna laž. Želim da jasno kažem građanima Srbije da tokom čitave borbe protiv korona virusa ne postoji osoba koja nije dobila podršku respiratora ukoliko je bila potrebna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ", navela je ona na konferenciji Kriznog štaba.

Ona je rekla da se 1.030 respiratora nalazi po magacinima, a oko 400 slobodnih po bolnicama širom Srbije.

"Nikada ni u jednom trenutku nismo bili ni blizu toga da popunimo sve kapacitete što se tiče broja respiratora", dodala je Brnabić.

Premijerka kaže da je i dalje daleko najveći broj zaraženih u Beogradu.

"Najkompleksnija situacija je i dalje u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Šapcu. Ohrabruje da imamo jedno stabilno smirivanje situacije u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici", dodala je premijerka.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Brnabić: Niko nije preminuo čekajući na respiratore, ne znamo za lažne testove

Izvor: Radio 021, 23.Jul.2020

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da u Srbiji niko nije preminuo čekajući na respiratore...Ona je odbacila navode da je jedna osoba u Srbiji preminula u KBC Zemun jer nije bilo respiratora..."Niko nije preminuo čekajući na respiratore, pisanje pojedinih medija je bezočna strašna laž. Želim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.