Izvor: Luftika.rs, 05.Mar.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska štampa tvrdi da zna razlog samoubistva frontmena Prodidžija

Britanski mediji danas sa priličnom sigurnošću pišu o razlozima samoubistva Kita Flinta, frontmena legendarnog engleskog benda Prodigy.
Navodno, Flint je sebi oduzeo život nakon što su ga problemi u porodičnom životu naveli da se ponovo okrene konzumiranju psihoaktivnih supstanci.
Podsećamo, Kit Flint (49) je pronađen je mrtav u svojoj kući u Eseksu u ponedeljak ujutru, a njegovo samoubistvo šokiralo je javnost.
Ništa nije nagoveštavalo tragediju Flint je samo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dana ranije nastupao sa svojim bendom, a dva dana pred smrt trčao je polumaraton.
Izgledalo je kao da je sve u redu, ali onda su britanski tabloidi otkrili da je zapravo doživeo emotivni krah.
Flint se 2006. oženio japanskom DJ zvezdom Majumi Kai, ali je par pre nekoliko nedelja odlučio da se razvede. Kit je to, navodno, veoma teško podneo, a Majumi je bila u Japanu kada je sebi oduzeo život.
Povratak u depresiju „San“ prenosi da je frontmen legendarnog benda upao u depresiju, kojoj je i ranije bio sklon, i da se ponovo okrenuo opijatima, pa je u stanju izmenjene svesti doneo tragičnu odluku da digne ruku na sebe.
Nije poznato na koji način je slavni muzičar oduzeo sebi život.
The Prodigy o Srbiji, EXIT-u i o tome kako su doveli svet u Beograd

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAM JE ODLUČIO DA NAS NAPUSTI, A OVAJ RAZLOG sigurno NISTE OČEKIVALI: Evo zašto se ubio Kit Flint

Izvor: Story, 05.Mar.2019

Kit Flint (49) pronađen je juče mrtav u svojoj kući u Eseksu, a njegovo samoubistvo šokiralo je javnost. Flint je samo nekoliko dana ranije nastupao sa svojim bendom, a dva dana pred smrt trčao je polumaraton. Izgledalo je kao da je sve u redu, ali onda su britanski tabloidi otkrili da je zapravo...

Nastavak na Story...

"Stvaran čovek VELIKOG SRCA" Sećanje Dragana Ambrozića na KITA FLINTA

Izvor: Blic, 05.Mar.2019

Pevač grupe “Prodiži” (The Prodigy) Kit Flint izvršio je samoubistvo, objavila je juče grupa na svom Instagram profilu. O njemu specijalno za “POP & Kulturu” piše Dragan Ambrozić, rok kritičar, odgovorni urednik Doma omladine Beograda i dugogodišnji selektor glavne bine Egzita na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.