Bokser osumnjičen za ubistvo taksiste

Izvor: Radio 021, 24.Dec.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokser osumnjičen za ubistvo taksiste

Novosadska kriminalistička policija traga za 31-godišnjim Kavinom Heiko Gebhardom zbog sumnje da je ubio bivšeg policajca Aleksandra Damnjanovića (1971) iz Nadalja, u iznajmljenom stanu u Ulici Polgar Andraša 12 na Telepu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen mrtav u iznajmljenom stanu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Dec.2011

Beživotno telo muškarca starog 40 godina pronađeno je jutros u iznajmljenom stanu u novosadskoj Ulici Polgar Andraša 12.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Telo muškarca pronađeno u iznajmljenom stanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2011

NOVI SAD -..Beživotno telo Aleksandra D. (1971) iz Nadalja pronađeno je jutros u iznajmljenom stanu u Ulici Polgar Andraša 12, saopštila je PU Novi Sad...Uviđaj je izvršio dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu...Kako se navodi u saopštenju postoje indicije da je u pitanju nasilna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bokser ubio bivšeg policajca!

Izvor: Press, 24.Dec.2011

Novosadska policija pronašla je beživotno telo Aleksandra Damjanovića (40), zvanog Lala, iz Nadalja juče oko 5.15 ujutru u iznajmljenom stanu na Telepu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.