Blokada na Vencu: Zapalio se kamion sa žitom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2010, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokada na Vencu: Zapalio se kamion sa žitom

NOVI SAD -

Saobraćaj na putu od Novog Sada prema Rumi, preko Iriškog venca, bio je danas od 14 časova i 15 minuta u potpunosti prekinut, jer se u blizini raskrsnice na Iriškom vencu zapalio kamion novosadskih registracija, koji je prevozio žito.

Nakon što su vatrogasci lokalizovali požar, saobraćaj je uz pomoć pripadnika policije počeo da se odvija, što je smanjilo kilometarske kolone.

Do požara na teretnom vozilu je došlo iz za sada neutvrđenih razloga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a uviđaj obavljaju pripadnici sektora za Protiv požarnu zaštitu, Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon čega će biti poznato više detalja o ovom događaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.