Izvor: Radio 021, 07.Jun.2020, 08:20

Bil Gejts: Teorije zavere o meni i vakcini su glupe

Milijarder Bil Gejts oglasio se povodom teorija zavere u kojima se optužuje za razna zlodela i mračne namere u vezi sa korona virusom i rekao da su takve priče neporecive jer su "glupe i čudne".

"Teško je poricati takve stvari jer su toliko glupe ili čudne. Što ih više ponavljate ljudi više veruju u njih", rekao je Gejts.

On je najavio donaciju Fondacije Bil i Melinda Gejts za globalna istraživanja vakcine protiv korona virusa u iznosu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 1,6 milijardi dolara.

Od početka pandemije, Gejts je bio predmet teorija zavera koje su ga dovodile u vezu sa nastankom virusa.

Anketa Jahu njuza otkrila je da 28 odsto odraslih Amerikanaca veruje u teorije zavere koje sugerišu da je Gejts planirao da upotrebi vakcinu protiv kovida-19 za masovnu implantaciju mikročipova koji bi služili za kontrolu i praćenje milijardi ljudi.

"To je toliko bizarno da poželite da pomislite da je u pitanju šala, ali u stvari takve priče nisu za šalu", rekao je Gejts.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.