Izvor: Radio 021, 24.Feb.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vozačke dozvole upravljala Lastinim autobusom

Kikindska policija je danas oko 9.30 sati, isključila iz saobraćaja veliki dabl-deker, autobus beogradske Laste koji je saobraćao na liniji Beograd-Subotica, jer je kontrolom utvrđeno da nije tehnički ispravan.

Osim toga, njime je upravljala T.A. (31) bez vozačke dozovole. Kako je Novostima potvrđeno u Policijskoj upravi u Kikindi, njihova patrola je utvrdila da žena koja je bila za volanom nema vozačku dozvolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za D kategoriju neophodnu za upravljanje autobusom, a osim tehničke neispravnosti vozila, postoje sumnje da je bilo prekršaja u korišćenju tahografa kao i drugih nepravilnosti.

- Autobus je isključen iz saobraćaja, nalazi se na autobuskoj stanici u Kikindi, a putnici su zbrinuti. Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Beograd – Subotica, preko Kikinde. Zanimljivo je se u papirima kao formalni vozač navodi N.R. (59), ali je vozilom upravljala žena bez vozačke dozvole – potvrđeno je Novostima u policiji.

Autobus nije napravio nikakav saobraćajni prekršaj prilikom vožnje, već je zaustavljen tokom radovne kontrole saobraćaja na području Kikinde. Zbog naknadno ustanovljnih prekršaja policija će podneti odgovarajuće prijave.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.