Izvor: Radio 021, 18.Okt.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez golova u duelu Voše i Čukaričkog, Lalatoviću žuti karton

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0, u prvoj utakmici 12. kola Superlige Srbije.

Utakmica između drugoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli bila je solidna, sa nekoliko prilika na obe strane, ali na kraju niko nije uspeo da zatrese mrežu i da bar na kratko bude prvoplasiran tim.

Domaćin je propustio nekoliko odličnih šansi u drugom poluvremenu, a najbolja je bila ona u 63. minutu, kada je centarfor Tedić promašio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz izgledne pozicije, posle kiksa odbrane Novosađana.

Vojvodina je u drugom poluvremenu pogodila i okvir gola šutem talentovanog 18-godišnjaka Mirka Topića, a izabranici Nenada Lalatovića nisu uspeli da nastave niz od tri uzastopne pobede.

Lalatović je u finišu utakmice nakon jedne situacije zatražio prekršaj za svoju ekipu. To se nije dopalo Milošu Milanoviću, glavnom sudiji, pa je pokazao žuti karton šefu stručnog štaba Vojvodine. On je, iznenađen odlukom sudije šutnuo flašu koja se našla na zemlji pored njega.

To je drugi remi za obe ekipe u prvenstvu. Vojvodina je druga na tabeli sa 26 bodova, a Čukarički sa istim brojem bodova zauzima treće mesto, ali uz utakmicu manje.

Autor: Beta,Blic,Alo

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.