Besplatno na Istok na Voša - Mladost

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno na Istok na Voša - Mladost

Fudbaleri Vojvodine dočekuju danas Mladost iz Lučana u 17. kolu Superlige.

Trener Novosađana Zoran Marić ima dosta problema kako da sastavi tim zbog dosta kažnjenih i povređenih.

- Mi znamo šta je naš cilj. Igramo pred našim navijačima, na našem terenu i ne menjamo opredeljenje, kao što nikad ni nismo. Pobeda nad Mladosti je imperativ - jasan je Marić.

Što se tiče kadrovske situacije, Vasilić nije u kombinaciji zbog parnih žutih kartona, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Makarić je noćas imao povišenu temperaturu. Van takmičarskog pogona je i Elmir Asani, zbog povrede skočnog zgloba, koju vuče još iz Turske.

- Nemamo puno izbora. Jednostavno, moramo da pobedimo i osvajanjem tri boda obeležimo prvi susret koji igramo kod kuće u prolećnom delu prvenstva. Pobeda bi nam ulila dodatno samopouzdanje i nadam se da će navijači u većem broju biti uz nas - rekao je štoper Srđan Babić.levi bek Vojvodine Bojan Nastić.

Utakmica se igra s početkom u 13.30 sati. Ulaz na istočnu tribinu je besplatan, karte za Zapad koštaju 300, a za Sever 100 dinara.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.