Besplatna radionica za profesore engleskog jezika

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna radionica za profesore engleskog jezika

Radionica za profesore engleskog jezika održaće se 20. februara u hotelu "Centar" u Novom Sadu i biće besplatna.

Seminar pod nazivom "Speak, Say, Talk, Tell: Strategies and tasks for developing resourceful speakers in the B1 and B2 classroom" je prvi seminar pod pokroviteljstvom Cambridge English Language Assessment-a koji organizuje Excalibur Exam Centre iz Novog Sada.

Zvanični Cambridge English prezenter Aleksandra Sekulić će govoriti o ovoj popularnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << temi, a program je podeljen na 2 bloka u trajanju od po 90 min. Više o radionici, zainteresovani profesori mogu saznati ovde.

Julkica Gajdobranski iz Excalibur Exam Centre-a kaže za portal 021 da je ovo odlična prilika da profesori engleskog jezika steknu nova znanja i razmene iskustva sa svojim kolegama, a sve u cilju poboljšanja nastave engleskog jezika i bolje pripreme svojih đaka.

Osim seminara koji će se održati, "Excalibur Exam Centre", kao zvanični Cambridge English ispitni centar, organizuje ove prestižne ispite znanja engleskog jezika širom Srbije, ali i pruža podršku i pomoć profesorima koji spremaju svoje đake za ove međunarodne ispite.

Za one koje zanima šta su to Cambridge English ispiti, predstavnici Excalibur Exam Centre-a kažu da su ovi ispiti namenjeni svima koji engleski jezik uče i žele da imaju međunarodno priznat sertifikat o svom znanju. U svetu preko 20.000 institucija priznaje Cambridge English diplome, te su one neizostavni element pri traženju posla ili daljem obrazovanju.

To obuhvata škole, univerzitete i poslodavce, kako u privatnom, tako i u javnom sektoru u zemljama širom sveta, te su ovi sertifikati odlična referenca prilikom aplikacije za posao ili usavršavanje.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.