Besplatna kontrola zdravlja sutra kod Đačkog igrališta

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna kontrola zdravlja sutra kod Đačkog igrališta

Novosađani će u nedelju, 31. maja, povodom Svetskog dana borbe protiv duvanskog dima, moći besplatno da prekontrolišu zdravlje kod Đačkog igrališta.

Pregledi će biti organizovani od 17 do 19 časova. U tom terminu, svi zainteresovani građani će moći da izmere krvni pritisak, kao i prisustvo ugljen monoksida u dahu koji će moći da izmere aparatom Smokerlyserom i da se informišu o programu Savetovališta za odvikavanje od pušenja (kako ostaviti pušenje za 5 dana) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prijave se na licu mesta za predstojeću grupu.

O značaju fizičke aktivnosti za celokupno zdravlje, ukazaće košarkaši iz KK "Vojvodina" i mališani iz fitnes kluba "Fantasy", kao i promoteri Bubble football-a.

Takođe, građani će moći da dobiju savete od stomatologa, jer nikotin štetno utiče na zdravlje usta i zuba.

Akciji Doma zdravlja će se priključiti i Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata i Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.