Izvor: Radio 021, 27.Nov.2020, 12:51

Basista benda Čovek bez sluha preminuo od korone

Muzičar Mikica Zdravković (46) preminuo je rano jutros u Kragujevcu nakon višednevne borbe sa kovidom-19, objavio je Arsenal fest.

Zdravković je bio basista bendova Čovek bez sluha i Vesele osamdesete, dugo godina zaposlen u Domu omladine Kragujevac, muzički promoter i jedan od osnivača Arenal festa.

"Zadužio nas je sve neizmerno i svojom ljudskošću, kvalitetom koji danas toliko nedostaje, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << čije je Mikica Zdravković bio oličenje. Čovek dobre i velike duše, izuzetno blag i duhovit, strpljiv i spreman da pomogne, Mikica je uvek bio najbolji kad je bilo najteže. Jedan od najboljih. Prijatelj, drug, brat", piše u objavi Arsenal festa.

Predstavnici festivala zaključuju da je Zdravković kao malo ko na ovim prostorima svojim delovanjem oplemenio i zadužio muzičku scenu Srbije i regiona.

Muzičar Mikica Zdravković (1974-2020) preminuo je rano jutros u Kragujevcu nakon višednevne borbe sa Kovid-19. Basista...

Objavljuje Arsenal FEST u Petak, 27. studenoga 2020.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo basista bendova "Čovek bez sluha" i "Vesele osamdesete"

Izvor: B92, 27.Nov.2020

Danas je usled posledica koronavirusa preminuo Mikica Zdravković, osnivač i basista benda Čovek bez sluha...Mikica Zdravković rođen je u Kragujevcu 1974. godine, gde je i proveo ceo svoj život...Kragujevčani se na društvenim mrežama opraštaju od muzičara, kao i mnoge kolege iz Srbije...Basista...

Nastavak na B92...

Preminuo Mikica Zdravković iz benda “Čovek bez sluha”

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2020

KRAGUJEVAC - Muzičar Mikica Zdravković, basista pank rok bendova “Čovek bez sluha” (ČBS) i “Vesele osamdesete”, preminuo je rano jutros u Kragujevcu nakon višednevne borbe sa Kovid-19, saopštila je direkcija muzičkog festivala Arsenal fest iz Kragujevca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Preminuo basista cBS Mikica Zdravkovic, jedan od osnivaca Arsenal festa

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 27.Nov.2020

Muzicar Mikica Zdravkovic (1974-2020) preminuo je rano jutros u Kragujevcu nakon visednevne borbe sa kovidom-19. .Basista bendova covek bez sluha i Vesele osamdesete, dugogodisnji radnik Doma omladine, muzicki promoter i jedan od osnivaca Arsenal festa, Mikica Zdravkovic je kao malo ko na ovim prost..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.