Izvor: Radio 021, 23.Mar.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbra Strejsend na meti kritika zbog izjava o Majklu Džeksonu

Pevačica i glumica Barbra Strejsend našla se na meti oštrih kritika zbog izjava u kojima relativizuje optužbe za seksualno zlostavljanje dece, iznete na račun Majkla Džeksona u dokumentarcu "Leaving Neverland".

Strejsned je u intervju za britanski "Tajms" rekla da je apsolutno veruje u ono što su filmu ispričali Vejd Robson i Džems Sejfčak, koji su optužili kralja popa da ih je seksualno zlostavljao na svom ranču kad su bili dečaci, ali je dodala i: "Možete reći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 'zlostavljani', ali ta deca, kao što ste ih čuli da kažu, su bila uzbuđena što su tamo. Obojica su oženjeni, obojica imaju decu, tako da ih to nije ubilo."

"Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, koje su proizvod detinjstva koje je imao ili DNK koji imao. Žao mi je dece. Žao mi je njega", rekla je Strejsend.

Pevačica smatra i da su roditelji Robsona i Sejfčaka omogućili da im sinovi budu zlostavljani.

"Krivim roditelje koji su dozvolili svojoj deci da spavaju sa njim (Džeksonom). Zašto bi Majklu bila potrebna ta deca obučena kao on", upitala je ona.

Njene izjave izazvale su lavinu negativnih komentara na društvenim mrežima, a oglasio se i reditelj filma "Leaving Neverland" Den Rid.

"'Nije ih ubilo' @barbrastreisand jesi li stvarno rekla to?! 'Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe' - da li se pedofilija toleriše u delovima industrije zabave", upitao je Rid na Tviteru.

Barbra Strejsend se, reagujući na kritike, oglasila pisanom izjavom u kojoj je navela da ne postoje okolnosti u kojima je u redu da bilo ko iskorišćava decu.

"Priče koje su ispričala ova dva mladića su bolne, i prema njima ne gajim ništa drugo osim saosećanja", istakla je američka umetnica.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strejsend izazvala buru kritika zbog komentara o kralju popa

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2019, 10:17

​Američka pjevačica i glumica Barbra Strejsend našla se na meti oštrih kritika zbog izjava u kojima je relativizovala optužbe za seksualno zlostavljanje djece iznjete na račun Majkla Džeksona u dokumentarcu "Living Neverland".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.