Izvor: Radio 021, 30.Nov.2020, 08:04

Bajden uganuo zglob dok se igrao sa psom

Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden uganuo je skočni zglob dok se igrao sa jednim od svojih pasa i lekar će ga pregledati uz sve mere predostrožnosti.

Bajden je pretrpeo povredu u subotu i posetio ortopeda u Njuarku, državi Delaver u nedelju popodne, saopštila je njegova kancelarija, prenosi AP.

Novinari koji pokrivaju izabranog predsednika nisu dobili priliku da vide Bajdena kako ulazi u lekarsku ordinaciju, uprkos višestrukim zahtevima.

Bajden se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << igrao sa Majorom, jednim od dva porodična psa. Usvojili su ga 2018. godine, a prvog psa Šampiona imaju od izbora 2008. godine.

Bajdenovi su rekli da će dovesti svoje pse u Belu kuću, a planiraju da nabave i mačku.

Sa 78 godina, Bajden će postati najstariji predsednik kada bude inaugurisan u januaru, ali je često odbacivao pitanja o svojoj starosti za vreme kampanje.

U decembru je objavio lekarski izveštaj u kome se otkriva da uzima statin da bi održavao holesterol na zdravom nivou, ali ga je lekar opisao kao "zdravog, energičnog" i "sposobnog za uspešno obavljanje dužnosti predsednika".

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Biden slomio stopalo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2020

Novoizabrani predsjednik SAD-a Joe Biden zadobio je manje frakture na stopalu nakon što se okliznuo dok se igrao s jednim od svojih pasa i vjerojatno će nekoliko tjedana morati nositi zaštitnu cipelu, izvijestio je u nedjelju njegov osobni liječnik. Incident se dogodio u subotu, naveo je Bidenov...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.