Izvor: Radio 021, 07.Feb.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion prinudno sleteo zbog pretnje bombom

Avion "Boing 737-800" norveške kompanije "Norvidžan er" sa 169 ljudi prinudno je jutros sleteo u švedsku prestonicu Stokholm.

Avion je sleteo uzbrzo nakon poletanja sa tamošnjeg aerodroma "Arlanda", zbog pretnje da se u letelici nalazi bomba, prenose svetski mediji.

Avion je u 9:45 časova poleteo iz Stokholma ka francuskom gradu Nici, a švedska policija i spasilačke ekipe sačekale su avion na kraju piste "Arlande" nekih 25 minuta kasnije.

Pretnja bombom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stigla je tokom leta ka Francuskoj, a i dalje nema potvrde da li je bila lažna ili verodostojna.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.