Izvor: Radio 021, 20.Avg.2020, 08:57

Automobil udario u banderu kod "Matijevića", mladić teže povređen

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se prethodnog dana dogodile u Novom Sadu.

Oko 7:30h, na glavnoj kapiji Kvantaša, automobil je udario 65-ogodišnjeg muškarca.

Dva vozila sudarila su se u Ulici Ilariona Ruvarca, kod mesare "Štrand", oko 14:10h, a povređeni su 29-ogodišnja devojka i 58-ogodišnji muškarac.

Prema rečima doktora Zorana Krulja iz Hitne pomoći, svo troje povređenih u ova dva udesa su, nakon što im je ukazana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pomoć na licu mesta, prevezeni na hirurgiju Urgentnog centra.

Sinoć, oko 22:40h, na Rumenačkom putu 89, kod "Matijevića", došlo je do nezgode kada je automobil udario u banderu. Dvadesetsedmogodišnji mladić zadobio je teže povrede i, nakon ukazane pomoći, prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.