Autobus pun penzionera sleteo s puta u Poljskoj, poginulo dvoje

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus pun penzionera sleteo s puta u Poljskoj, poginulo dvoje

Autobus sa penzionerima koji su krenuli na odmor sleteo je danas sa puta u jarak u središnjoj Poljskoj, pri čemu su poginule dve osobe, a povređeno je najmanje njih 27.

Šef regionalnih vatrogasaca Januš Halak rekao je da se saobraćajna nezgoda dogodila nešto posle 7 časova u Konstantinovu, na putu ka gradovima Gdanjsk i Sopot na Baltičkom moru.

Povređeni su helikopterima i ambulantnim kolima prevezeni do bolnica u regionu. Zvaničnici su naveli da neki imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << teške povrede, ali ne opasne po život. Smrtno su stradale dve žene od 65 godina starosti, rekla je portparolka lokalne policije Marta Blašovič.

Autobus je prevozio 50 penzionera iz sela Bodzanov na odmor u Sopot.

Putnici koji su ostali nepovređeni odvedeni su u školu u obližnjem gradu Aleksandrov Kujavski.

Policija ispituje mesto nesreće kako bi utvrdila uzrok.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIDEO: Autobus pun penzionera sleteo s puta u Poljskoj, poginulo dvoje

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2018

Autobus sa penzionerima koji su krenuli na odmor sleteo je danas sa puta u jarak u središnjoj Poljskoj, pri čemu su poginule dve osobe, a povređeno je najmanje njih 27...Šef regionalnih vatrogasaca Januš Halak rekao je da se saobraćajna nezgoda dogodila nešto posle 7 časova u Konstantinovu, na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.