Izvor: Luftika.rs, 05.Jan.2021, 15:45

Antikoronaši se slikali ispred Hitlerove rodne kuće

Učesnici protesta protiv korona mera u Austriji ne privlače pažnju javnosti samo demonstracijama i odbijanjem nošenja maski, kao i poštovanja distance, već sada i jednom fotografijom.
U gradiću Braunau, u pokrajini Gornja Austrija, na granici sa Nemačkom, u belo odeveni “antikoronaši” napravili su zajedničku sliku.
Kao pozadinu izabrali su rodnu kuću Adolfa Hitlera.
Uz to, više njih simbolično je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << podiglo desnu ruku kao “hitlerovski” pozdrav.
Svedoci ovog čina, ali i oni koji su videli sliku na društvenim mrežama, o tom slučaju obavestili su ustanovu za prijavu antisemitizma, prenose vesti-online.
Korona virus, Evropa i praznici: Da li je korona ukrala Božić

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.