Izvor: Radio 021, 02.Avg.2020, 08:59

Aljaska: Sedmoro poginulo u sudaru aviona

Sedmoro ljudi poginulo je u sudaru dva mala aviona u vazdušnom prostoru Aljaske.

Policija je saopštila da je u sudaru dva aviona poginulo sedmoro ljudi, uključujući i Gerija Noupa, zastupnika iz Aljaske u Predstavničkom domu američkog Kongresa.

Nesreća se dogodila oko 8:30h po lokalnom vremenu iznad Soldotna, a jednim od aviona je upravljao kongresmen Noup (67).

Guverner Aljaske Majk Danlivaj naredio je da se u znak žalosti američke zastave spuste >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na polja koplja u naredna tri dana.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Google program za praćenje u 20 američkih država i 16 zemalja

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2020

Kompanija Alfabetik inc. je saopštila da njenu aplikaciju za praćenje kontakata osoba za koje se sumnja da su zaražene virusom korona, koristi 20 američkih saveznih država u kojima živi oko 45 odsto Amerikanaca i vlade 16 stranih zemalja...Ova aplikacija, koju je razvila kompanija Apple u saradnji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.