Advokatu se zapalile pantalone tokom suđenja

Izvor: Radio 021, 09.Mar.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokatu se zapalile pantalone tokom suđenja

U trenutku kada je na suđenju u Majamiju iznosio završne argumente u slučaju o podmetanju požara, advokatu odbrane su se zapalile pantalone.

Očevici su novinaru Majami heralda rekli da je 28-godišnji advokat Stiven Gutijerez "nešto čeprkao" po džepu tokom obraćanja sudijama u sredu, kada su pantalone iznenada počele da mu se puše.

Advokat je baš u tom trenutku objašnjavao kako se automobil njegovog klijenta zapalio sam od sebe i da ga on nije namerno zapalio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Gutijerez je brzo izašao iz sudnice, a kada se vratio, nepovređen, za incident u sudnici okrivio je neispravnu bateriju elektronske cigarete.

Policija i tužioci u Majamiju poveli su istragu o tom neobičnom incidentu, a okružni sudija bi advokata mogao da optuži za nepoštovanje suda, navodi američka agencija. Gutijerez je pred sudom zastupao 48-godišnjeg Klaudija Čarlsa, koji je na kraju proglašen krivim za podmetanje požara drugog stepena.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.