Izvor: Radio 021, 02.Mar.2021, 10:02

ANKETA: "Oko sokolovo" u Novom Sadu? Da, ne, zašto?

Sistem elektronske kontrole parkiranja, u Beogradu nazvan "Oko sokolovo", mogao bi do kraja godine da se proširi i na Novi Sad, najavio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Gradonačelnik je istakao da je problem parkiranja veliki i da se ozbiljno razmišlja o uvođenju "Oka sokolovog" kako bi se uveo i komunalni red. Više informacija nije dato, pa se ne zna ni to koliko bi ova investicija koštala Novosađane.

Parking prostor je jedan od većih problema u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Sadu, i dok vozači traže više mesta za četvorotočkaše i garaže, deo građana ukazuje na to da se garaže planiraju na lokacijama na kojima bi se dodatno umanjile zelene površine u gradu.

U anketi na 021.rs možete da odgovorite da li podržavate ovu ideju, a u komentarima obrazložite svoj stav o tome zašto za ili protiv "Oka sokolovog".

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.