AMSS: Oprez zbog poledice i snega na putevima Srbije

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog poledice i snega na putevima Srbije

Na većini puteva u Srbiji kolovozi su mokri, pa se zbog moguće poledice vozačima savetuje oprez, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je upozorio vozače na slab sneg koji provejava na Kopaoniku, a snega ima i u višim predelima Vranja, Valjeva, Novog Pazara, Zaječara, Užica i Ivanjice.

Prema podacima Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima na izlazu iz zemlje zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Formiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dužih kolona vozila moguće je na ulazu i na izlazu iz Mađarske, dok na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja. Iz AMSS podsećaju vozače da na put ne kreću bez obavezne zimske opreme, jer su učestala proklizavanja vozila i saobraćajne nezgode.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.