Izvor: Radio 021, 23.Jan.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABBA uskoro snima nove pesme

Članovi nekadašnje švedske senzacije ABBA uskoro bi mogli da uđu u studio i počnu rad na novim pesmama.

Iako je ovaj pop sastav najavio objavljivanje novih pesama do Božića, čini se da će svi fanovi morati da sačekaju novi materijal do leta ove godine.

Pesme "I Still Have Faith In You" i "Don't Shut Me Down" grupa je snimila za potrebe Virtual ABBA šoua koji je trebalo da bude emitovan na BBC-ju krajem prošle godine. U septembru je grupa objavila da je projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odložen do 2019. godine.

No, prema izveštaju Variety-ja, nove pesme ABBA-e neće biti objavljene pre leta. Iako nije raspravljano o pojedinostima, smatra se kako su zakonske komplikacije bile prepreka za pravovremeno objavljivanje.

"Napravili smo nove pesme kako bismo ih stavili u novu emisiju. Međutim, kada emisija počne da se prikazuje, pesme će biti stare", rekao je član grupe Beni Anderson.

Takođe, u intervjuu za IceTheSite Anderson je rekao da postoji mogućnost da ABBA uskoro uđe u studio i snimi treću pesmu.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.