Izvor: Luftika.rs, 17.Jan.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6 razloga zbog kojih je divno voleti Strelca

Ako ste zaljubljeni u Strelca, onda znate da stvari sa njima u nisu tako jednostavne – crno-bele! Evo 6 razloga zbog kojih je super biti sa Strelcem u ljubavi.
Nedoslednost Pa, niko nije savršen, ali kada je u pitanju nedoslednost – Strelac je najbolji ako ga tako možemo nazvati. U vezi sa Strelcem, to će izgledati kao da se zabavljate sa velikim brojem ljudi odjednom – na vama je da odlučite da li je to dobra ili loša stvar.
Stalna šala Oni se jednostavno ne prestaju šaliti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a u slučaju da mislite da se ne možete nositi s tim bolje razmislite o svom učešću u ovoj vezi.
Idemo dalje Ako neko ne deli interese ili ne prihvata Strelca onakvim kakav jeste – on jednostavno odlazi bez pitanja ili bilo čega sličnog.
Fleksibilnost Fleksibilnost je jedna od onih osobina koje Strelac ne poseduje i zato ako razmišljate o promeni planova u poslednjem trenutku – bolje je da ne.
Filozofija Strelac je jedan od najfilozofijskih znakova, zato treba biti spreman za noćne rasprave o egzistenciju, životu i mnogim drugim temama.
Optimizam Optimizam teče u njihovim venama, i to je sigurno najbolja stvar kod Strelca.
Zvezde otkrivaju koji će vam biti najsrećniji dan u 2019.

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.