15 dana da se dostave podaci o službenim vozilima

Izvor: Radio 021, 09.Sep.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

15 dana da se dostave podaci o službenim vozilima

Radna grupa za ispitivanje postojanja zloupotrebe korišćenja službenih vozila u gradskim preduzećima i ustanovama zatražila je da joj u roku od 15 dana te firme dostave podatke.

Kako je saopšteno nakon prve sednice, preduzeća i ustanove treba da pošalju podatke o broju i vrsti službenih vozila, broju osoba koje mogu da ih koriste, kako stalno tako i povremeno, putne naloge i broj pređenih kilometara za svako službeno vozilo posebno i to za period od 2004. do 2014. godine, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i sredstva planirana za održavanje vozila i za gorivo.

Zatražena su i akta kojima se reguliše upotreba službenih vozila, kako važeća tako i ona koja su bila na snazi za svaku godinu od 2004. do 2014.

Predsednik radne grupe Slobodan Milić izjavio je da će se ponovo sastati čim prvi traženi materijali stignu, odnosno u naredne dve nedelje.

Radna grupa ima rok do 1. novembra da Skupštini grada dostavi izveštaj.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.