Предавање Владимира Димовског у Поклон збирци Рајка Мамузића

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 13:32

Предавање Владимира Димовског у Поклон збирци Рајка Мамузића

У Галерији ликовне уметности поклон збирци Рајка Мамузића, у среду, 6. марта 2023. године у 19 часова, биће одржано предавање „Вејпорвејв и сродни појмови“. Фото: Градске инфо Прво предавање др Владимир Димовски у циклусу под називом „Инспиративни ликовни стилови и поетике“ биће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << посвећено Вејпорвејву (Вапорњаве), његовим претечама и дериватима, и сродним појмовима (Неон ноар, Синтвејв, Аутран, Сигналвејв, Мемфис стајл и други).
Овај примарно музички стил прати занимљив визуелни израз који ће се у почетку формирати на ЦД омотима албума, да би преко мимова постао виралан и инспирисао дигиталне уметнике и дизајнере. У релативно кратком периоду ће добити и своје препознатљиве карактеристике у којима ће велики утицај имати ретро култура 80-их година прошлог века.
Предавање је намењено креативцима и љубитељима ликовног израза који су у потрази за инспирацијом – графичким дизајнерима, илустраторима, концепт артистима, аниматорима, арт директорима, дизајнерима видео игара, тату артистима…
Dešavanja u Novom Sadu u martu mesecu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Предавање Владимира Димовског у Поклон збирци Рајка Мамузића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.