Zvezde na tviteru: Meč sezone!

Izvor: B92, 07.Jun.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde na tviteru: Meč sezone!

Duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u polufinalu Rolan Garosa postaje jedan od teniskih klasika, a igrom na Filip Šatrijeu oduševljeni su mnogi spotisti.

Janko Tipsarević je na tviteru istakao da pomenuti dvojac igra neverovatan tenis, a postavio je pitanje da li je ovo meč godine.

Oglasio se i jedan od najboljih evropskih košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih vremena Dikr Novicki: "Kakav meč. Ne mogu da verujem da je Đoko vratio dva brejka i dobio četvrti set u taj-brejku".

Zanimljiv odgovor na pisanje svog trenera zašto ne gleda meča dala je Serena Vilijams: "Neću da gledam kako gubi".

.Novinar CNN-a Pedro Pinto pohvalio je Novakovu mentalnu snagu.

"Peti set između Rafe i Novaka. Đokovićeva mentalna snaga je neverovatna. Jedini igrač koji može da se nosi sa Rafinom žestinom", napisao je Pinto na tviteru.

Još jedan košrkaš se oglasio, Slovenac Goran Dragić očigledo navija za Đokovića: "Novak se vraća!", napisao je igrač NBA ligaša Finiks Sansa.

Podršku Đokoviću daje i mlada srpska teniserka Jovana Jakšić: "Ajdeeee Nole", dok sa posebnom pažnjom meč prati nekadašnji teniser Karlos Moja, koji je bio mentor Nadalu na početku njegove karijere.

"Za pet minuta počinje spektakl Nadal-Đoković, može biti veliki dan za španski tenis", napisao je pre početka meča Moja pomenuvši i naredno polufinale u kojem David Ferer igra sa Žo-Vilfredom Congom, koji ćete takođe moći da pratite na TV B92.

Moja je tokom meča analizirao partiju dva tenisera.

"Rafa ima igru (prti 6:3, 3:2)...kada je Đoković agresivniji, teško se drži", napisao je Španac koji je oduševljen borbom dvojice tenisera. "Neverovane promene u istom meču. Nikada ne otpisujte Đokovića, nije gotov sve dok udara", istakao je Moja.

U toku je peti set polufinala Rolan Garosa između Đokovića i Nadala, koji možete pratiti na televiziji B92, ali i u tekstualnom prenosu na našem sajtu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.