UŽIVO: Đoković - Nadal 2:3

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Nadal 2:3

Najbolji srpski teniser igra polufinale Vimbldona sa prvim reketom sveta. Ovo je tek treći susret Novaka i Rafe na travi Najbolji srpski teniser Novak Đoković i prvi reket sveta Rafael Nadal sastaju se u polufinalu Vimbldona. Ovo je njihov 52. susret, tek treći na travi. Novak je na travnatoj podlozi do sada dobio jedan, ali onda kada je to bilo najvažnije - u finalu 2011. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << godine. Đoković je tri puta osvajao Vimbldon, dok se Nadal titulom u Londonu okitio dva puta.Pobednik ovog meča u finalu će se boriti sa Kevinom Andersonom, koji je posle maratonskog duela u trajanju od šest sati i 36 minuta pobedio Džona Iznera sa 3:2 u setovima.Sva dešavanja sa ovog meča pratite uživo na sajtu "Novosti".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RAFA, SVAKA ČAST: Nadal je posle teškog poraza smogao snage da OVO kaže o Đokoviću

Izvor: Kurir, 14.Jul.2018, 20:31

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je nesrećan zbog poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona, ali da je i ponosan što je bio učesnik onakvog meča.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.