Tačno u podne - Nole i Monfis

Izvor: RTS, 11.Okt.2013, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tačno u podne - Nole i Monfis

Đoković - Monfis 6:5 (prvi set). Prvi reket Srbije Novak Đoković boriće se sa Francuzom Gaelom Monfisom za plasman u polufinale Mastersa u Šangaju. Novak je favorit u ovom meču jer je dobio sve prethodne okršaje. Duel počinje u podne po našem vremenu, a tok meča možete pratiti na sajtu RTS-a.

12.54 - Stabilizovala su se oba tenisera i osvojili po dva gema na svoj servis - 4:4.

12.36 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - U prva četiri gema viđena su četiri brejka - 2:2.  

12.06 - Počeo je meč u Šangaju, prvi na servisu naš Novak Đoković

Drugi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju, nakon što je rutinski savladao Italijana Fabija Fonjinija sa 6:3, 6:3.

Nole je sigurnom igrom tokom celog meča držao kontrolu u svojim rukama, odlično reternirao i držao svoj servis. Svakako da ga u meču za polufinale čeka mnogo teži posao i kvalitetniji protivnik - Gael Monfis. 

Nešto manje efikasan bio je tamnoputi Francuz, koji je ranije u četvrtak savladao Švajcarca Rodžera Federera sa 6:4, 6:7 (5:7), 6:3, ali je to bilo i svojevrsno iznenađenje jer je u ovom meču Švajcarac važio za favorita.

Đoković i Monfis odlično poznaju stilove igre jedan drugog jer su do sada osam puta odmeravali snage na turnirima. U ovom meču favorit je Đoković jer u tim duelima bio uspešniji - zapravo dobio je sve međusobne duele.

Meč počinje tačno u podne a tok duela možete pratiti na našem sajtu kao i Tviter i Fejsbuk stranicama RTS-a. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Taj-brejk rešava prvi set

Izvor: RTS, 11.Okt.2013

Đoković - Monfis 0:0 (0:1 u setovima 6:7/4:7/). Prvi reket Srbije Novak Đoković boriće se sa Francuzom Gaelom Monfisom za plasman u polufinale Mastersa u Šangaju. Novak je favorit u ovom meču jer je dobio sve prethodne okršaje. Duel počinje u podne po našem vremenu, a tok meča možete pratiti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.