Snažan otpor Lopeza

Izvor: RTS, 11.Okt.2012, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažan otpor Lopeza

Đoković - Lopez 4:3 (prvi set)Dobra igra Đokovića ali i raspoloženi Lopez na drugoj strani. Za sada ravnopravan duel. Najbolji teniser Srbije Novak Đoković sastaje se sa Špancem Felisijanom Lopezom u trećem kolu Masters turnira u Šangaju. Kretanje rezultata možete pratiti na sajtu RTS-a.

Trenutno drugi igrač sveta, Novak Đoković je favorit u ovom duelu jer je sa Felisijanom Lopezom do sada četiri puta odmeravao snage i sva četiri puta je triumfovao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
I drugi predstavnik Srbije na ovom turniru, Janko Tipsarević danas izlazi na teren protiv nemačkog tenisea Tomija Hasa. Njihov duel je na programu tek iza podneva.

Posle tri međusobna susreta, Has vodi sa 2-1 u pobedama, ali su poslednji meč odigrali pre više od dve i po godine, na Australijan Openu, kada je Nemac slavio tek posle pet setova.

Đoković - Lopez 3:3 (prvi set)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.