Siner: Spreman sam, publika će biti uz mene

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 22:34

Siner: Spreman sam, publika će biti uz mene

Janik Siner je posle treninga sa Novakom Đokovićem u Rimu rekao da je spreman za nastup pred domaćom publikom.

Mladi Italijan je imao problema nedavno na turniru u Barseloni, ali kaže da je sada sve u redu.

"Osećam se sasvim dobro. Uzeo sam nekoliko dana odmora posle nekoliko dugih turnira, što je dobar znak. Start sezone bio je dobar i srećan sam što sam se vratio u Rim. To je poseban turnir za sve Italijane i za mene, naravno. Fizički sam nedelju dana radio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naporno", kaže Siner.

On će narednih dana imati veliku podršku sa tribina na Foro Italiku, a po projekciji žreba sa Novakom Đokovićem bi mogao da igra u polufinalu.

"Igrate pred svojom publikom, oni vam daju vetar u jedra, pomažu vam da pobedite. Srećan sam što imam priliku da igram pred svojim navijačima ove godine. Nadam se da ću napraviti dobar rezultat", dodao je Siner.

Izveštaji sa treninga Sinera i Đokovića kažu da je tempo bio veoma jak i da su pokazali da su dobro spremni mečeve.

Janika su pitali i koje mu je omiljeno jelo, a s obzirom da je Italijan i da se zna šta tamo vole, nije bilo iznenađenja što se tiče odgovora.

"Ovde je teško naći mesto da se ne može dobro pojesti. Mislim da je to nemoguće. Najviše volim karbonaru ili 'kaćo e pepe', to su dobri recepti ako volite paste. Naravno, pica u Italiji je veoma dobra. Ovde ne možete da pogrešite sa hranom", zaključio je Siner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.