Samo Troicki napredovao

Izvor: S media, 01.Nov.2010, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo Troicki napredovao

Viktor Troicki jedini je naš teniser koji je ove nedelje napravio skok na najnovijoj svetskoj rang listi u obe konkurencije.

Viktor se popeo za jedno mesto i sada je 32. na svetu, iako je eliminisan u prvom kolu turnira u Sankt Peterburgu. Novak Đoković je treći, Janko Tipsarević 46. na ATP listi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Bazel: Naši sutra na terenu

Jeleni 100.000 dolara

Ana smenila trenera

Jelena Janković će godinu završiti na osmoj poziciji, Anu Ivanović, koja je ostala na 24. mestu, ove nedelje čeka turnir na Baliju, dok je Bojana Jovanovski 72. na VTA listi.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Troicki napredovao za jedno mesto

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2010

Španac Rafael Nadal i dalje čvrsto drži prvo mesto na najnovijoj ATP listi, dok će veliku borbu za drugu poziciju do kraja godine voditi Švajcarac Rodžer Federer i Srbin Novak Đoković...Oba tenisera nastupaju na turniru u Bazelu, gde je đoković u nezavidnijoj poziciji jer brani trofej osvojen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.