Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINSINATI: Đoković u četvrtfinalu, sad Vavrinka!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju pošto je sa 2:1 (6:4, 2:6, 6:3) savladao Davida Gofina.

Srbin je meč odigrao sa pola gasa, što mu se obilo o glavu te je “morao” set duže da provede na terenu. Nole je sjajno otvorio meč, napravio je brejk u četvrtom gemu i poveo sa 3:1. Gofin je vrlo brzo “ukrao” servis prednosti našem asu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je u odlučujućim momentima prvog seta Novak bio kocentrisaniji, ponovo “brejknuo” Belgijanca i slavio sa 6:4.
Drugi set je bio pravo iznenađenje. Gofin je odmah na startu napravio brejk, a do kraja drugog dela još jedan za 6:2 i 1:1 u setovima. Prava drama viđena je u trećem setu. Belgijanac je napravio dva brejka na startu i poveo sa neverovatnih 3:0. Ponovo je mentalna snaga Novaka Đokovića izbila u prvi plan i Srbin je sa šest gemova za redom stigao do pobede 6:3 i četvrtfinala.
Tamo će u petak snage da odmeri sa “dužnikom” sa Rolan Garosa Stenom Vavrinkom.
The post SINSINATI: Đoković u četvrtfinalu, sad Vavrinka! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.