ONI MU STRAŠNO NEDOSTAJU: Novak je OVIM snimkom RASTUŽIO mnoge (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 09:26

ONI MU STRAŠNO NEDOSTAJU: Novak je OVIM snimkom RASTUŽIO mnoge (VIDEO)

Evo gde bi Nole bio da nije korone.

Novak Đoković je u Beogradu, priprema se za Adria tur, a ne krije da mu je jedan turnir izuzetno nedostaje. Naime, da korona virus nije okovao svet teniseri bi sada bili u Parizu, borili bi se za trofej Kupa musketara.

Međutim, zbog pandemije, drugi grend slem u sezoni pomeren je za septembar, igraće se od 20. septembra do 4. oktobra. Prvom igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveta izuzetno nedostaje Pariz, atmosfera sa Rolan Garosa, navijači...

- Nedostaje mi Rolan Garos. Pozdravljam sve Francuze - napisao je na Instagramu Đoković.

Kod mnogih obožavaoca Gren slema na šljaci je ova poruka prvog reketa sveta izazvala tugu i dozu nostalgije, što se može videti i u komentarima na priloženom snimku.

Missing RG this time of the year. Un grand salut à tous les Français 📹 @ndjokofan

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on May 27, 2020 at 8:51am PDT

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, izabranica Nemanje Nedovića
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Coronavirus,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.