Novica Zdravković: Novak je srpski bog

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novica Zdravković: Novak je srpski bog

Novica Zdravković je pre nekoliko dana objavio pesmu koju je posvetio Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni. Kako kaže, obožava slavnog srpskog tenisera kao i da je ova numera nastala kao izraz iskrenih emocija.

Pesma o Novaku nastala kao izraz čistih emocija: Novica Zdravković

 

- Nadam se da će mu se pesma >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svideti, posebno taj za mene vrlo poseban stih: Očekuju svakog dana da Jelena bebu rodi”. Ova pesma nije komercijalna, i ne želim na njoj da zaradim, samo sam želeo da mu na ovaj način čestitam. On je srpski bog koji hoda planetom. Sa toliko emocija govorim o njemu ne zato što je uspešan, već zato što je nesebičan i dobar čovek. Mislim da je Novak u 21. veku jedino svetlo koje leti planetom iz ovog našeg naroda – izjavio je Zdravković.

 

Pevač je tako veliki Novakov fan, da pred svaki njegov izlazak na teren popije lek za smirenje.

 

- Prvo popijem „bromazepam”, pa gledam Novakove mečeve - priznao je Novica.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.