Novakov put u Dohi: Verdasko, Majer, Berdih

Izvor: B92, 02.Jan.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakov put u Dohi: Verdasko, Majer, Berdih

Novak Đoković igraće sa kvalifikantom u prvom kolu turnira iz Serije 250 u Dohi, dok ga u drugom kolu čeka bolji iz meča Fernando Verdasko – Malek Žaziri.

Prvi nosilac na Novakovom putu jeste Leonardo Majer, a u potencijalnom polufinalu rival Đokoviću bio bi Čeh Tomaš Berdih (u njegovoj četvrtini žreba nalazi se i Felisijano Lopes).

Drugu polovinu žreba predvodi Rafael Nadal, koji će se na startu sastati sa zemljakom Pablom Karenjom Bustom – potom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slede Hase ili kvalifikant, zatim u četvrtfinalu Andreas Sepi, a pre finala Rafa bi trebalo da se sastane sa braniocem titule Davidom Fererom ili Žeremijem Šardijem.

Turnir u Dohi igra se za nagradni fond od 1.283.855 dolara, a Đokoviću će to biti jedini pripremni turnir za Australijan open – prošle godine u Kataru je ispao u četvrtfinalu, što je jedini put u 2015. da nije došao barem do finala.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.