Izvor: RTS, 29.Maj.2022, 13:09

Novak ubedljiv protiv Švarcmana za plasman u četvrtfinale Rolan Garosa


Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Dijega Švarcmana 3:0 (6:1, 6:3, 6:3), u osmini finala turnira na Rolan Garosu. Naredni rival srpskom teniseru biće bolji iz duela između Rafaela Nadala i Feliksa Ože-Alijasima.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

B92.net na "Lenglenu" " "Nije gotovo" u prvom gemu

Izvor: B92, 29.Maj.2022

Oblaci su se nadvili nad Parizom, ali je bar atmosfera na "Suzan Lenglenu" dobra...Publiku je prvo nasmejao spiker, koji se, dok je predstavljao Novaka Đokovića i protivnike koje je savladao na putu do osmine finala, dobrano namučio sa izgovorom prezimena Japanca Jošihita Nišioke...Ubrzo je počeo...

Nastavak na B92...

Đoković ubedljivo do četvrtfinala Rolan Garosa

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je Argentinca Dijega Švarcmana u osmini finala turnira na Rolan Garosu u tri seta.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.