Novak u Beogradu, stiže u Arenu da gleda Zvezdu

Izvor: Večernje novosti, 14.Nov.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u Beogradu, stiže u Arenu da gleda Zvezdu

Najbolji srpski teniser doputovao je Beograd, kako bi 21. novembra proslavio porodičnu slavu Aranđelovdan Najbolji srpski teniser Novak Đoković doputovao je Beograd, kako bi 21. novembra proslavio porodičnu slavu Aranđelovdan. Istog dana će sa porodicom posetiti i Sabornu crkvu, objavila je PR služba srpskog asa. Kako se navodi, planirano je da Novak u sredu uveče bude u beogradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Areni, kako bi pružio podršku košarkašima Crvene zvezde u evroligaškom derbiju protiv moskovskog CSKA, dok će u subotu prisustvovati HR simulaciji "Originalni razgovori" u hotelu Crowne Plaza, koju organizuje Fondacija Novak Đoković. Cilj ovog događaja je da se mladim ljudima otkrije kako izgleda ceo proces apliciranja, selekcije i zapošljavanja, a razgovore sa mladima vodiće 20 HR menadžera. Takođe, svaki prijavljeni učesnik dobiće priliku da razgovora sa predstavnikom renomirane kompanije za čije delatnosti je zainteresovan.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Nole bodri Zvezdu protiv CSKA!

Izvor: Mondo, 14.Nov.2017

Najbolji srpski teniser svih terena pratiće u sredu utakmicu kluba za koji navija, Crvene zvezde, protiv CSKA Moskve u Evroligi...Foto: MN Press..Novak Đoković je u Beogradu i dolazi na meč Crvene zvezde!..Najbolji srpski teniser svih vremena, koji se oporavlja od povrede, gledaće tako uživo utakmicu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.