Novak saznao prvog rivala u Barseloni

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak saznao prvog rivala u Barseloni

Srpski as Novak Đoković posle eliminacije u osmini finala Mastersa u Monte Karlu odlučio je da ove nedelje igra u Barseloni. Poznat je prvi protivnik nekada prvog reketa sveta, a to je Martin Kližan.

Slovački teniser plasirao se u drugo kolo pošto je posle velike borbe pobedio Argentinca Federika Delbonisa - 2:1  6:3, 6:7, 6:4).

Novak ima stopostotni skor sa Kližanom. Na četiri meča isto toliko puta ga je pobedio, ali nikada se nije sastao na šljaci.

Kližan je trenutno tek 140. igrač na ATP listi, a najbolji rezultat bio mu je 24. pozicija.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nadal: Na Đokovićevom mestu, uradio bih isto

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2018

Mnoge je iznenadila informacija da je Novak Đoković odlučio da igra u Barseloni, ali loša forma i operacija lakta uticali su da nekada prvi reket sveta promeni šemu igranja samo velikih turnira, Grend slemova i Mastersa. Već u četvrtfinalu u Kataloniji mogli bismo da gledamo duel sadašnjeg i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.