Novak o Puju: Teško je sa Rafom, Lukas je bio impresivan

Izvor: B92, 06.Sep.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak o Puju: Teško je sa Rafom, Lukas je bio impresivan

Prvi reket sveta Novak Đoković rekao je da francuski teniser Lukas Puj ima kvalitet da bude u najboljih deset tenisera sveta.

Novak je na taj način prokomentarisao senzacionalnu pobedu Francuza nad Rafaelom Nadalom, posle pet odigranih setova.

Ne mislim da je mnogo ljudi verovalo da on može fizički da isprati intenzitet igre koji forsira Rafa, naročito ako se uzme u obzir >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je igrao meč u pet setova pre nekoliko dana, završio kasno, a posle morao da izađe na duel sa Nadalom“, rekao je Đoković.

Kako pišu specijalizovani teniski portali, Španca je teško pobediti u pet setova, a to srpski teniser veoma dobro zna.

Teško je igrati protiv Nadala. On vas primorava da radite za svaki poen. Zato je Lukasova partija bila toliko impresivna. Svi smo znali da može mnogo i da ima potencijal koji može da ispolji ako se sve sklopi. Sada je to uradi, bolje se kreće i veoma dobro koristi teren“, dodao je Đoković.

Novak je dodao i da francuski teniser ima kvalitet da se plasira u prvih deset igrača sveta, a šansu da dokaže da je spreman za to ima od 19.30 u duelu sa zemljakom Gaelom Monfisom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.