Novak kritikovao organizatore Rolan Garosa!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2016, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak kritikovao organizatore Rolan Garosa!

Srpski as Novak Đoković pobedio je Britanca Aljaža Bedena u trećem kolu Rolan Garosa, ali i dobio bitku sa mrakom. Maloao je nedostajalo da najbolji teniser sveta ne završio meč u subotu. Ipak, uspeo je za nešto vipe od dva sata da izbori osminu finala i dan odmora na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Na konferenciji za novinare posle meča, Nole je kritikovao organizatore Rolan Garosa.

- Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << drugog seta sam počeo da razmišljam o tome da ću igrati i u nedelju. Onda je počeo da pada mrak, ispustio sam servis i gemovi su bili jako dugi. Mislim da nismo mogli igrati duže. Drago mi je da sam završio meč u subotu - rekao je Đoković i dodao:

- Nadam da će Rolan Garos imati svetla, bar na terenu "Suzan Lenglen". Na Grend slemu morate da imati svetla. Ni za koga nije dobro da čekate ceo dan, ni za igrače, ni za turnir ni za navijače.

O meču sa Bedeneom, Novak je rekao:

- Na startu sam razmišljao samo o mojoj igri i pokušavao sam da dođem do najbolje taktike. Odlično sam igrao, bilo je 6:2, 5:1 i 30:0, a onda je došlo nekoliko dugih gemovan u kojima nisam koristio svoje šanse. Ipak dobro sam završio prva dva seta i treći sam počeo odlično - zaključio je Srbin.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.