Novak ispred Ronalda i Hamiltona u trci za Laureus

Izvor: RTS, 11.Feb.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak ispred Ronalda i Hamiltona u trci za "Laureus"

Novak Đoković prvi na listi kandidata za prestižnu nagradu "Laureus" koja se dodeljuje najboljem sportisti sveta za 2014. godinu. Konkurencija Đokoviću, koji je ovu nagradu osvojio 2011. godine, jesu Kristijano Ronaldo, Luis Hamilton, Reno Lavileni, Mark Markez i Rori Mekilroj.

Najbolji teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novak Đoković nominovan je za prestižnu nagradu "Laureus" koja se dodeljuje najboljem sportisti sveta za 2014. godinu.
Đoković, laureat iz 2011. godine, prvi je na listi kandidata koja je danas objavljena u Šangaju.
Kako je navedeno u obrazloženju, srpski teniser je prethodne godine drugi put u karijeri osvojio titulu pobednika Vimbldona, vratio mesto broj jedan na ATP listi i osvojio sedam titula, uključujući i završni Masters u Londonu.
U konkurenciji za "Laureus" su i najbolji fudbaler sveta Portugalac Kristijano Ronaldo, svetski šampion u Formuli 1 Britanac Luis Hamilton, svetski rekorder u skoku s motkom Francuz Reno Lavileni, svetski prvak u motociklizmu Španac Mark Markez i prvi golfer sveta Britanac Rori Mekilroj.
U konkurenciji dama na listi su novozelandska atletičarka Valeri Adams, norveška skijašica Marit Bjorgen, etiopijska atletičarka Genzebe Dibaba, slovenačka alpska skijašica Tina Maze i teniserke Serena Vilijams (SAD) i Li Na (Kina).
Nagrada "Laureus" biće dodeljena na svečanosti u Šangaju 15. aprila.
Pogledaj vesti o: Renault,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković ispred Ronalda i Hamiltona u trci za »Laureus«

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2015

ŠANGAJ - Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković nominovan je za prestižnu nagradu "Laureus", koju dodjeljuju najboljem sportisti svijeta za 2014. godinu...Ðoković, laureat iz 2011. godine, prvi je na listi kandidata koja je danas objavljena u Šangaju...Kako je navedeno u obrazloženju, srpski...

Nastavak na Nezavisne Novine...

NOVAK PROTIV RONALDA, HAMILTONA... Đoković u trci za najboljeg sportistu sveta

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015

ŠANGAJ - Najbolji teniser sveta Novak Đoković nominovan je za prestižnu nagradu "Laureus" koja se dodeljuje najboljem sportisti sveta za 2014.godinu...Đoković, laureat iz 2011. godine, prvi je na listi kandidata koja je objavljena u Šangaju...Kako je navedeno u obrazloženju srpski teniser je...

Nastavak na Kurir...

NOLE OTKRIO KAKO "STIŠAVA" EMOCIJE: Volim Meri Popins teoriju!

Izvor: Press, 12.Feb.2015, 09:43

Naš najbolji teniser Novak Đoković, učestvovao je u snimanju reklame za jednu marku teniske opreme. . Režiser reklame je zatražio od našeg tenisera da se u jednom trenutku iznervira zbog "izgubljenog poena" i pokaže...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.