Novak i Janko u srpskom četvrtfinalu na Madrid Open-u

Izvor: NC magazin, 11.Maj.2012, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Janko u srpskom četvrtfinalu na Madrid Open-u


Naši najbolji teniseri susrešće se u još jednom četvrtfinalu na velikom turniru. Novak Đoković pobedio je Švajcarca Stanislasa Wawrinku sa 2:0 (7:6, 6:4) a sjajni Janko Tipsarević prvi put u karijeri uspeo je da savlada Francuza Gilles Simona sa 2:1 (7:6, 5:7, 6:1), tako da će jedan Srbin svakako biti u polufinalu.
Mečevi oba naša tenisera bili su poslednji na programu, tako da su počeli dosta kasno i kasno su se završili. Novak je počeo ranije i pošto se u prvom meču dosta namučio zbog podloge, bilo je interesantno videti kako će odigrati svoj drugi meč na neobičnoj podlozi i protiv mnogo boljeg tenisera.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.