Novak će igrati fudbal u Monaku!

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 08:55

Novak će igrati fudbal u Monaku!

Novak Đoković je prihvatio potez organizatora i 23. maja igra na humanitarnom meču svetskih zvezda u Monaku.

Reč je susretu na stadionu Luj II na kom će se pojaviti oko 30 poznatih ličnosti i sportskih zvezda.

Poznato je da se radi o utakmici u dobrotvorne svrhe koja će biti jedinstvena uvertira za trku Formule 1, Veliku nagradu Monaka koja je na programu za vikend od 25. do 28. maja.

Novak će igrati u ekipi "Za decu Monte Karla" u kojoj će pored njega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti i Liza Batalja, Flavio Roma, Klod Puel, Federik Deu, Sebastijan Perez, Greg Kampl.

U timu "Ol Star Drajvers" videžemo sve same perjanice iu sveta automobilizma, kao što su Šarl Lekler, Pjer Gasli, Karlos Sainz, Fernando Alonso, Sebastijan Frej.

"Želimo da se zahvalimo članovima, igračima, poznatim ličnostima, javnosti i sponzorima koji su nam se pridružili svih ovih godina. Hvala im na pomoći, jer smo tako u stanju da nastavimo naše dobrotvorne akcije kako bismo prikupili sredstva i pomogli deci", poručio je Mauro Sera, jedan od čelnih ljudi iz organizacije događaja.

Ono što je interesantno je da će Novak u Monaku igrati za vikend koji prethodi početku drugog grend slema sezone, na Rolan Garosu.

Novak je nedavno takmičenje u Rimu završio u četvrtfinalu i od ponedeljka 22. maja pašće na drugo mesto ATP liste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković potvrdio učešće na fudbalskom meču

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2023

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je učešće na dugoočekivanom fudbalskom meču svetskih zvezda koji će se igrati u Monaku!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.