Novak: Mnogo, mnogo neiznuđenih grešaka...

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: "Mnogo, mnogo neiznuđenih grešaka..."

Novak je ispao u polufinalu turnira u Monte Karlu.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nije u najboljoj formi u ovom delu sezone.

Danas je poražen od Danila Medvedeva u borbi za polufinale i meč sa Dušanom Lajovićem. Šta je imao da kaže nakon četvrtfinala?

"Vodio sam u sva tri servis gema u trećem setu, ali sam ga izgubio. Imao sam gem loptu, ali sam odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << loše dropšotove, imao sam nekoliko dvostrukih servis grešaka, a stvari mogu brzo da se preokrenu na šljaci. Očigledno je da mi nedostaje odlučnost za neke udarce u pojedinim poenima. Imao sam previše neiznuđenih grešaka, zaista previše. A on je bio veoma strpljiv, igrao je taktički. Pronašao sam svoju igru pri kraju drugog seta, igrao sam dobro, imao sam nekoliko dobrih gemova u trećem, ali dešava se", rekao je on.

Da li Novak može daleko da dogura na Rolan Garosu?

"Rolan Garos mi je krajnji cilj na šljaci i ja se nadam, a od mene se očekuje, da igram kako treba na tom turniru. Ovo je bio samo prvi turnir na šljaci, a sezona je duga. Videćemo kako će se odvijati", rekao je Novak.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.