Novak: Kao bambi na ledu!

Izvor: B92, 31.Maj.2023, 23:45

Novak: Kao bambi na ledu!

Novak Đoković je posle dva sata i 46 minuta igre pobedio Martona Fučoviča, 7:6 (2), 6:0, 6:3.

Posle velike borbe u prvom setu, koji je trajao 87 minuta, Novak je dobio 12 od preostalih 15 gemova i plasirao se u treće kolo u Parizu.

U razgovoru za Eurosport po završetku meča, Novak je opisao kako je bilo igrati u večernjem terminu po teškim uslovima.

"Jeste, bilo je nezgodno jer je vetar duvao jako s jednog kraja, sa onog daljeg. Zapravo, mislio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam na Nadala i Federera i onu njihovu egzibiciju u Španiji gde je pola terena bilo trava, pola čljaka. Bio sam kao bambi na ledu! Druga strana je imala toliko šljake, kao da si u blatu. Znate, morate se adaptirati. Bilo je baš vetrovito. Kao što znate, kad sunce zađe, intenzitet vetra opadne, ali to nije bilo večeras. Teško je za tajming, a on je igrao jako dobro. Trebalo je da dobijem možda i ranije. Prvi set sat smo igrali sat i po, osećaj je kao da smo igrali dva različita meča", rekao je novak u razgovoru sa Barbarom Šet i Timom Henmanom.

Prokomentarisao je i vest da je Gael Monfis zbog povrede morao da odustane od turnira.

"Baš peh za Gaela. Nisam znao, baš mi je žao. Znam koliko je želeo da nastupi i koliko je radio na tome da se vrati u formu. Ne može se uticati na to, dešava se. Kad igrate četiri sata i više u prvom meču. Teško je. Baš mi ga je žao, ali bar supruga da prođe, makar neko u porodici", poručio je Novak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.