Novak: Glavu gore, Viktore

Izvor: S media, 21.Jan.2011, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Glavu gore, Viktore

Najavljivani duel dvojice najboljih srpskih tenisera u trećem kolu Australijan Opena završen je pre vremena zbog povrede Viktora Troickog.

Novak Đoković je posle meča rekao da mu je žao Troickog, ali i izrazio zadovoljstvo što je uspeo da sačuva snagu i svežinu za naredne mečeve.

Troicki: Predao bih svakome, ne samo prijatelju

AO: Viktorov stomačni problem... >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

- Čuo sam da je imao određene probleme sa stomačnim mišićem prethodnih dana. Ali, nisam znao koliko je to sve ozbiljno. Nisam ni znao da nije mogao da servira. Posle mi je ispričao da je imao velikih poteškoća sa pokretima na servisu, što se primetilo, jer obično ispaljuje loptice brže od 200 kilometara na sat. Protiv mene to nije bio u stanju da uradi. Ali, jasno je da je dao sve od sebe. Ovo nije način na koji neko želi da završi gren slem, i tužno je to što mu se to desilo, ali mora da digne glavu i nastavi dalje - izjavio je treći teniser sveta.

Klajsters posramila Vudbridža (VIDEO)

I Manasijeva branila čast Srbije na AO!

Umesto da igra sa Viktorom, Nole otplesao (FOTO)

Đoković je dodao i da je srećan što njegove ovogodišnje mečeve ne prati novinarska euforija, karakteristična za ranija izdanja prvog gren slema u sezoni.

- Imao sam dovoljno tenisa proteklih nekoliko nedelja pa je dobro što nisam proveo mnogo na terenu, kako bih sačuvao energiju. Ali biću maksimalno spreman za sledeći meč. Volim što se ne priča mnogo o meni, ovde sam da odradim svoj deo posla, a mečevi postaju sve teži i teži. Imaću igrače uz samog svetskog vrha i spreman sam za takav izazov - zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.