Novak: Da nastavim gde sam stao

Izvor: B92, 12.Dec.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Da nastavim gde sam stao

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da veruje da će mu Međunarodna premijer tenis liga dati pozitivnu energiju pred novu sezonu.

Đoković je jedan od brojnih tenisera koji su uzeli učešće u tom novom takmičenju, a srpski teniser brani boje UAE Rojasa, u kojem su i Karolina Voznijacki, Nenad Zimonjić, Goran Ivanišević, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kristina Mladenović i Marin Čilić.

Prvi reket sveta tek pre nekoliko dana se priključio timu i u novom teniskom formatu se nije baš najbolje snašao, pošto je izgubio od Švajcarca Rodžera Federera i Žo-Vilfrida Conge iz Francuske.

Mnoge stvari mogu da iskoristim iz učešća u ovoj ligi. Stekao sam nova prijateljstva i što je najvažnije, pozitivnu energiju. Svi putujemo zajedno, večeramo zajedno i zabavljamo se, jednostavno vezujemo se kao tim. Tako nešto je tipično za timove i razlikuje se od svega kroz šta prolazimo tokom godine“, istakao je Đoković.

Đoković je istakao da mu posebno znači što sve vreme oseća veliku podršku celog tima.

Ovaj format je veoma poseban za tenis. Većina igrača putuje već tri nedelje i vidim da su svi uzbuđeni. Bio sam u Indiji tri dana i timski duh je na neverovatnom nivou. Nemamo priliku to da iskusimo na Turu i mnogo mi se sviđa što osećam neverovatnu podršku. Svi smo mi ljudi i u redu je da provodimo vreme zajedno ponekad. U ovom trenutku, sve se svodi na uživanje u onome što radimo najbolje, a to je tenis“, naglasio je Đoković.

Srpski teniser iza sebe ima odličnu sezonu tokom koje je osvojio sedam titula, uključujući one na Vimbldonu i završnom Mastersu sezone u Londonu. Pred novu sezonu, koju će započeti u Dohi prve nedelje januara, Novak ima velika očekivanja.

Uvek imam velika očekivanja od sebe. Završio sam sezonu najbolje što sam mogao i želim u istom ritmu da nastavim i u sledećoj. Želim titulu u ligi, ona će mi samo pomoći po pitanju samopouzdanja“, rekao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novak: Da nastavim gde sam stao

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2014

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da vjeruje da će mu Međunarodna premijer tenis liga dati pozitivnu energiju pred novu sezonu...Đoković je jedan od brojnih tenisera koji su uzeli učešće u tom novom takmičenju, a srpski teniser brani boje UAE Rojasa, u kojem su i Karolina Voznijacki,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.