Novak: Bio je ovo Anin dan!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2013, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Bio je ovo Anin dan!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je njegova saigračica na Hopman Kupu, Ana Ivanović najzaslužnija za današnju tesnu pobedu Srbije nad Australijom 2:1.

Odlična igra Ane Ivanović dovela Srbiju na prag finala Hopman Kupa

 

"Bio je ovo Anin dan! Zahvaljujući njenoj sjajnoj igri, izvukli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pobedu protiv Australije. Jedva čekam meč sa Nemačkom u petak, nadam se da ćemo se plasirati u finale“, izjavio je Đoković, koji je u singlu izgubio od Bernarda Tomića sa 6:4, 6:4.

 

"Nije bio moj dan, a Tomić je igrao zaista dobro i snažno, pa je zasluženo pobedio. Već neko vreme govorim da je on jedan od momaka koj dolaze. Veoma je talentovan, zna da igra, ali važno je da igra dobro u kontinuitetu“, dodao je Novak.

 

Ana Ivanović je uspela da nadomesti Đokovićev poraz trijumfom nad Ešli Barti, a zatim su Ana i Novak slaviili u miksu za konačni trijumf Srbije.

 

Ivanovićeva je posle meča rekla da je zadovoljna igrom, ali i atmosferom koju je napravila na terenu sa Novakom.

"Bilo je teško, ali smo se zabavljali. Tako je uvek sa Novakom. Protiv Nemačke će biti nezgodno, ali se nadam da ćemo proći dalje i još više uživati", rekla je Ana.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.