Nole: Srbijo, volim te! (FOTO+VIDEO)

Izvor: S media, 04.Jul.2011, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole: Srbijo, volim te! (FOTO+VIDEO)

Pobednik Vimbldona Novak Đoković obratio se fanovima iz cele Srbije ispred Doma Narodne skupštine. Zastavu Srbije dugačku 50 metara Nole pred 100.000 ljudi poklonio devojci Jeleni. Posle oficijelnog dela, na bini započela žurka na kojoj su učestvovali "Tap 011", Miroslav Ilić, Vlado Georgiev...

GALERIJA SLIKA

22:05

Uz pesmu "Čitav svijet mijenja se" i pozdrav "Srbijo, volim te!", >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Novak Đoković oprostio se od okupljenih fanova ispred Doma Narodne skupštine.

- Ljudi, mogli bismo ovako do jutra! Hvala vam što ste pratili mečeve, što ste navijali ne samo za mene već i za sve druge naše tenisere i teniserke! Ovo nije kraj! Čekaju nas Dejvis kup i nove nagrade - rekao je šampion Vimbldona.

21:50

Posle Miroslava Ilića, Novaku Đokoviću čestitao je i pop kantautor Vlado Georgiev.

-Treperim od juče, velika je stvar biti "broj jedan" - kazao je Geogriev, a onda pozdravio 100.000 okupljenih fanova Novaka Đokovića pesmom.

21:40

Na bini se pojavila legenda narodne muzike Miroslav Ilić.

- Novače, sine, hvala ti na svemu što si nam ovih dana priredio! Ovaj uspeh ne može da prođe, a da se ne polome neke čaše od kristala - poručio je "slavuj iz Mrčajevaca" i zapevao evergrin narodne muzike "Polomiću čaše od kristala" u duetu sa Noletom.

21.30

Grupa "Tap 011" priključila se familiji Novaka Đokovića na sceni ispred Doma Narodne skupštine.

21:25

Novak je na binu pozvao svoju devojku Jelenu Ristić. Uzbuđenim glasom, Jelena je priznala da joj je bilo teže u Londonu nego na bilo kom turniru na kojem je Nole učestvovao. U znak ljubavi, Nole joj je poklonio zastavu Srbije dugačku 50 metara.

21:20

Šampion Vimbldona predstavio je fanovima iz cele Srbije članove svoje porodice, kao i tim koji je sve ove godine bio uz njega, i mnogobrojnu familiju - baku, deku, tetke, stričeve, braću... Niko od njih nije krio oduševljenje što je Nole i zvanično postao "broj jedan" u svetskom tenisu.



21:10


Novak Đoković popeo se na binu ispred Doma Narodne skupštine i upravo se obraća oduševljenim navijačima. "Ovo samo Srbija i Srbi mogu da prirede", oduševljeno je reagovao Nole na doček 100.000 navijača.

On se nalazi na bini sa kompletnom svojom familijom i svojim prijateljima.

Đoković je oko 19.30 stigao na beogradski aerodrom Nikola Tesla, sa porodicom. Dočekali su ga prijatelji, ali i veliki broj obožavalaca i novinarskih ekipa.

Novak Djoković je sa aerodroma krenuo ka centru grada u otvorenom autobusu sa njegovim likom.

Pre izlaska na terasu skupštine, sastao se sa predsednicom srpskog parlamenta Slavicom Djukić Dejanović.

Saobraćaj u centru je delimično izmenjen. Zatvorene su Vlajkovićeva ulica, deo Dečanske i Trg Nikole Pašića. Takovska ulica je otvorena za saobraćaj. Bezbednost u gradu je na visokom nivou.

Stigao Nole, zatvoren centar grada!

Nole: Srbijo moja, dolazim! (FOTO)

Kosovo: Mališani nose Đokoviću zastavu dugu 50 metara

Đoković: Srećan sam jer ću slaviti sa svojim narodom

"Drago mi je što ću titulu proslaviti sa svojim narodom" izjavio je srpski šampion po dolasku u Beograd.

Noletove izjave po dolasku u Beograd pročitajte OVDE.



Novak sleteo: Uzbuđen sam jer slavim titulu sa svojim narodom!


Više od hiljadu navijača dočekalo je Đokovića na aerodromu "Nikola Tesla", a zanimljivo je da je najviše bilo roditelja sa decom, a tu je bila i kompletna ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore.

Opširnije o Noletovom sletanju u Beograd čitajte OVDE.

Kosovo: Mališani nose Đokoviću zastavu dugu 50 metara

Mališani sa Kosova donose Đokoviću zastavu dugu 50 metara. Zastava će biti izložena u jednoj od glavnih beogradskih ulica, koja će za ove potrebe biti zatvorena za saobraćaj, a potom će je mališani predati Novaku.

Više pročitajte OVDE.

Nole ne ispušta pehar ni u avionu

Najbolji teniser sveta je poslao poruku svojim obožavaocima preko svoje Fejsbuk stranice da je pošao ka londonskom aerodromu.

Pogledajte Noletovu fotografiju iz aviona OVDE.

Nole: Srbijo moja, dolazim! (FOTO)

- Dolazim u Beograd da proslavimo srpski, junački svi zajedno! Je l’ me čekate? Srbijo moja, dolazim - poručio je Nole juče preko "Tvitera".

Opširnije čitajte OVDE.

Nole poručio rivalima: Jedite travu! VIDEO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković objasnio je zašto je posle pobede nad Rafaelom Nadalom pojeo zalogaj trave sa terena.

Više pročitajte OVDE.

(S media, Foto: Beta, Srđan Žikić)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.