MK: Novak na Tima u trećem kolu, pa na Rafu u četvrfinalu!

Izvor: B92, 13.Apr.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MK: Novak na Tima u trećem kolu, pa na Rafu u četvrfinalu!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, nalazi se u polovini žreba Mastersa u Monte Karlu u kojoj su Dominik Tim i Rafael Nadal, odlučeno je žrebom.

Đoković će nastup u ‘Kneževini’ početi protiv kvalifikanta, a već drugo kolo mu donosi neugodnog rivala u vidu Borne Ćorića ili Žilijana Benetoa.

Ukoliko prođe i tu prepreku, verovatno će imati okršaj sa Dominikom Timom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji prethodno mora da eliminiše pobednika meča Andrej Rubljev – Robin Hase.

Novak je postavljen za devetog nosioca, ali nije imao sreće pri izvlačenju, pa mu potencijalno četvrtfinale donosi susret sa Rafaelom Nadalom, braniocem titule i najboljim igračem na šljaci svih vremena.

Sa druge strane te polovine kostura nalazi se četvrti favorit Grigor Dimitrov – Bugarin je na startu slobodan, dok će već u drugoj rundi verovatno naleteti na našeg Filipa Krajinovića.

Ni Krajinović ne može da kaže da je zadovoljan žrebom, pošto će, nadamo se pobediti Paola Lorencija, a onda morati na megdan top 5 igraču.

U Monaku neće biti Rodžera Federera koji drugu godinu uzastopno preskače sezonu na šljaci, zbog čega drugu stranu žreba predvode Marin Čilić i Aleksander Zverev.

Masters u Monte Karlu igra se od 16. do 22. aprila, nagradni fond iznosi 4.872.105 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLETA ČEKA PAKAO U MONTE KARLU: Đoković sa Nadalom već u četvrtfinalu!

Izvor: Kurir, 13.Apr.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković mogao bi da se sretne sa prvim reketom sveta Rafaelom Nadalom već u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu.

Nastavak na Kurir...

Težak žrijeb za Novaka u Monte Karlu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2018, 17:07

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, nalazi se u polovini žrijeba Mastersa u Monte Karlu u kojoj su Dominik Tim i Rafael Nadal, odlučeno je žrijebom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.